Marianne

Arbeidsleder maskin

"Det jeg liker best ved jobben er at det er trygge og gode arbeidsforhold og at vi får se så mange steder rundt om i landet."

Marianne er arbeidsleder på FST 100/200, populært kalt boretoget. Hun er utdannet ved landbruksskolen og jernbaneskolen.

Hvordan ser en arbeidsdag for deg ut?

Jeg er med på daglig drift av boretoget til Baneservice som arbeidsleder. Der har jeg blant annet ansvar for frakobling av KL-anlegget, følger opp ordre og sender daglige rapporter.

Hvor lenge har du jobbet i Baneservice?

Jeg har jobbet i Baneservice siden 2015, og begynte som hovedsikkerhetsvakt (HSV) og leder for elsikkerhet (LFS) i vaktavdelingen.

Hva motiverer deg på jobb?

Jeg syns det er spennende arbeidsoppgaver, utfordringer og at vi får lov til å være med å legge opp dagene litt selv. Det jeg liker best ved jobben er at det er trygge og gode arbeidsforhold, at vi får se så mange steder rundt om i landet og ikke minst har det utrolig moro med fantastisk dyktige kollegaer.

Innblikk fra våre medarbeidere

Baneservice leverer tjenester og produkter til baneteknisk infrastruktur og bidrar dermed til en mer bærekraftig samfunnsutvikling. Dette er et viktig samfunnsoppdrag vi er stolte av.