Hjem
>
Ledelse

Ledelsen

Kjersti Kanne
Administrerende direktør

Kjersti Kanne

Kjersti Kanne har vært administrerende direktør i Baneservice AS siden 1. januar 2022.

Kanne har tidligere vært administrerende direktør i teknologiselskapet Elop. Hun har lang erfaring fra operativ ledelse innen olje og gass, fra blant annet Baker Hughes og GE Oil & Gas, samt flere års styreerfaring fra NRC Group.

Kanne har Bachelorgrad og Mastergrad innen skipsdesign og marin teknologi fra henholdsvis Oslo Ingeniørhøyskole og Norges Tekniske Høyskole - NTH (nå NTNU).

Terje Wilhelmsen
Direktør utbygging

Terje Wilhelmsen

Terje Wilhelmsen er direktør for utbygging i Baneservice AS. Han har vært ansatt i Baneservice siden 1994, og har omfattende erfaring innen ledelse og prosjektstyring.  Han har hatt ulike lederstillinger i Baneservice, blant annet som prosjektleder, direktør for elektroavdelingen og jernbanetekniske prosjekter. Han har i dag ansvar for større utbyggingsprosjekter i Baneservice.

Wilhelmsen er utdannet elektroingeniør fra Gjøvik Ingeniørhøgskole.

Daniel Hatcher
Direktør maskin

Daniel Hatcher

Daniel Hatcher er fra 1. mars 2021 direktør for Maskinavdelingen i Baneservice AS. Han kommer fra stillingen prosjektsjef i Baneservice.

Hatcher har vært ansatt i Baneservice siden 2011,og har lang erfaring som prosjektleder for større prosjekter i selskapet, deriblant ballastrenseprosjektet og flere tverrfaglige fornyelsesprosjekter.

Hatcher er utdannet sivilingeniør fra universitetet i Surrey, England, og har tilleggsutdanning innen Executive Project Leadership Program fra NTNU.

Kjell Myhr
Direktør baneteknikk

Kjell Myhr

Kjell Myhr er direktør for Baneteknikk i Baneservice AS. Han kommer fra stillingen som divisjonsdirektør entreprise i Norsk Jernbanedrift. Myhr har lang erfaring fra bygg, anlegg og produksjon, blant annet som fabrikksjef for Aaltvedt Betong og prosjekteringsleder i Jernbaneverket.

Myhr er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg fra NTNU.

Astri Thuesen
Direktør kvalitet, HMS og ytre miljø

Astri Thuesen

Astri Thuesen er direktør for Kvalitet, HMS og Ytre Miljø i Baneservice AS. Hun kommer fra stillingen som Kvalitets- og HMS sjef i Norsk Jernbanedrift. Thuesen har lang erfaring fra lignende stillinger, blant annet som HMS/QA sjef i Infanord Norge AS, samt flere kvalitets- og HMS stillinger i Mesta, Statoil Detaljhandel og TINE.

Thuesen har en mastergrad fra NMBU (tidligere Norges Landbrukshøgskole).

Morten Frogner
CFO

Morten Frogner

Morten Frogner er CFO i Baneservice AS. Han har tidligere vært vært ansatt som direktør for forretningsutvikling i selskapet.  Frogner har bred erfaring fra finansfunksjoner i børsnoterte og privateide selskaper, innen blant annet M&A, treasury, investor relations, strategi og eierstyring.

Frogner er utdannet siviløkonom fra handelshøyskolen BI.

  Ann-Christin Gussiås
Direktør HR

Ann-Christin Gussiås

Ann-Christin Gussiås har vært leder for HR avdelingen i Baneservice siden august 2015. Hun har tidligere jobbet som konserndirektør for HR i Arcus Gruppen, som ansvarlig for HR – og kommunikasjon i Coor Service Management og HR-Manager i Ringnes. I tillegg har hun hatt ulike stillinger i Orkla systemet.

Som leder for HR avdelingen har hun også lederansvar for kommunikasjon i Baneservice.

Gussiås er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har masterprogram innen organisasjonsfag og arbeidsrett fra BI.

Bjørn Bjune
Direktør Produkt & Utvikling

Bjørn Bjune

Bjune startet i Baneservice som direktør for Produkt og Utvikling våren 2023. Bjune har bred erfaring i prosjekt- og teknologiledelse fra blant annet Sporveien og General Electric, og kom til Baneservice fra stillingen som prosjektsjef i Spordrift Prosjekt AS. Bjune er utdannet sivilingeniør innen teknisk kybernetikk fra NTNU.