Hjem
>
Karriere

Karriere

Alle ansatte i Baneservice får mulighet til å utvide kompetanse og bygge karriere, og vi har gode arenaer for kompetanseheving. Du vil være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet, sikkerhet, og kunnskapsdeli

Sist, men ikke minst, tilbyr vi gode betingelser i et stimulerende, inkluderende, jordnært og hyggelig arbeidsmiljø som er stolte av hva vi bidrar til samfunnet med.

Vi er Norges ledende jernbaneentrepenør.

Baneservice er Norges ledende jernbaneentreprenør. Vi leverer maskin- og entreprenørtjenester til banerelatert virksomhet.

Ansatt ikon

Årsverk:

638

Baneservice består av ansatte med erfaring innen alle jernbanetekniske fag.

Bærekraft ikon

Bærekraft:

50%

Vårt mål er å kutte våre klimagassutslipp med 50% innen 2030.

Omsetning ikon

Omsetning:

2 MRD NOK

Baneservice er den største jernbaneentrepenøren i Norge og er eid av Nærings- og fiskeridepartementet.

Hvorfor jobbe i
Baneservice?

I Baneservice skal vi glede oss til å gå på jobb og vi måler årlig medarbeiderengasjementet i selskapet. Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø med medarbeidere som trives i jobben sin og har et godt forhold til kollegaene sine.

Ingen arbeidsdag er lik og i Baneservice jobber vi over hele landet. Hvis du liker å reise og å være ute i naturen er Baneservice noe for deg.

Vi ser på mangfold og ulikhet som en styrke og tror på at vi sammen kan gjøre en best mulig jobb. Vi er stolte av å ha et inkluderende og godt arbeidsmiljø der ulik kunnskap og erfaring verdsettes.

Baneservice er en arbeidsplass der du kan utvikle deg og er en viktig del av selskapet. Vi har stort fokus på oppfølging og kompetanseheving gjennom ulike kurs og ikke minst «Baneserviceskolen».

Bli kjent med noen av våre medarbeidere

I Baneservice er vi over 600 medarbeidere som sammen bidrar til å bygge fremtidens jernbane. Her kan du møte noen av oss.

Møt flere medarbeidere
Kvinnelig lærling som smiler og jobber på jernbanesporet inne i en tunell.

Bli lærling hos oss

Som lærling i Baneservice blir du en av oss. Vi tilbyr en lærlingtid i et trivelig arbeidsmiljø, med stor variasjon i arbeidsoppgaver og mye frisk luft.

Gjennom lærlingtiden får du din egen fadder som følger deg opp i det daglige. Oppfølgingen sørger for at du får den praksisen og innføringen i faget som læreplanen sier at du skal få. Vårt mål er at du skal trives og ønske å bli værende i bedriften, også etter bestått fagprøve.

Les mer