Hjem
>
Styret

Styret

Dagfinn Neteland
Styreleder

Dagfinn Neteland

Dagfinn Neteland er utdannet ingeniør, med tilleggsutdanninger innen økonomi og ledelse. Han er administrerende direktør i Fjord 1, og har lang erfaring fra transportbransjen som konsernsjef i HSD, og senere Tide. Han har i tillegg erfaring fra bank og forsikring, samt tilknytning til anleggsbransjen gjennom sitt verv som styreleder i Presis Vegdrift AS. Neteland har vært styreleder i Baneservice AS i juni 2018.

Ann Pedersen
Styremedlem

Ann Pedersen

Ann Pedersen er prosjektdirektør for Nord-Norge og Svalbard for entreprenørselskapet Leonard Nilsen & Sønner AS (LNS) og har bred erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Hun har blant annet vært adm. dir. i LNS Spitsbergen AS, teknisk sjef i Narvik kommune og prosjektleder i Jernbaneverket Region Nord. Pedersen har i tillegg styreerfaring fra flere virksomheter.

Jill Akselsen
Styremedlem

Jill Akselsen

Jill Akselsen er daglig leder i BRG Utvikling AS. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo. Hun har tidligere vært administrerende direktør i J.B. Ugland Eiendom, samt regiondirektør/juridisk leder i WSP Norge AS, og har erfaring fra prosjektutvikling og prosjektledelse innen bygg og eiendom. Akselsen har også erfaring fra departement, Telenor, PwC, kommune og advokatvirksomhet, i tillegg til bred styreerfaring.

Harald Nikolaisen
Styremedlem

Harald Nikolaisen

Harald Nikolaisen er administrerende direktør i Statsbygg. Han har tidligere vært utbyggingsdirektør i Jernbaneverket og har erfaring fra NSB, Norsk Hydro og Statoil. Han er leder for styringsgruppen ”Charter for en skadefri byggenæring”, og har deltatt i flere faglige forsknings- og utviklingsprosjekter innen prosjektgjennomføring. Nikolaisen er også oppnevnt som styremedlem i veiselskapet Nye Veier AS

Ole R. Thorsnes
Styremedlem

Ole R. Thorsnes

Ole R. Thorsnes er utdannet sivilingeniør ved NTNU i Trondheim og University of Edinburgh. Han er CFO i Mer Group som utvikler og drifter infrastruktur for billading i flere europeiske land. Tidligere har han erfaring fra stillinger innen finans, strategi og økonomi i Mustad Eiendom, Thin Film Electronics, Orkla og McKinsey. Thorsnes tiltrådte som styremedlem i Baneservice i juni 2022.

Ole Strøm
Styremedlem - ansattrepresentant

Ole Strøm

Ole Strøm begynte i Baneservice i 1993. Han er utdannet banemontør og fører. Han har tidligere vært hovedverneombud i Baneservice og var også de ansattes representant i styret i perioden 2009 – 2013. Strøm jobber i dag som prosjektkoordinator på maskinavdelingen og er leder for den største fagforeningen i Baneservice.

Jørn Roger Tørre
Styremedlem - ansattrepresentant

Jørn Roger Tørre

Jørn Roger Tørre er utdannet elektriker og energimontør med tilleggsutdanning innen kontaktledningsfaget, samt lederutviklingskurs i regi av EBA (Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg).

Han har lang erfaring fra prosjekter på jernbanen fra Norsk Jernbanedrift, og nå i Baneservice. Tørre er anleggsleder i bedriftens Baneteknikk divisjon, og er for tiden tilknyttet InterCity prosjektet Venjar - Eidsvoll.

Per Arne Haga
Styremedlem - ansattrepresentant

Per Arne Haga

Per Arne Haga begynte i Baneservice i 2012. Han jobber som fagarbeider i bedriftens Elektroverksted og har sitt daglig virke på reléverkstedet på Skotterud.

Haga er styremedlem fra januar 2022.