Hjem
>
Styret

Styret

Dagfinn Neteland
Styreleder

Dagfinn Neteland

Dagfinn Neteland er utdannet ingeniør, med tilleggsutdanninger innen økonomi og ledelse. Han er administrerende direktør i Fjord 1, og har lang erfaring fra transportbransjen som konsernsjef i HSD, og senere Tide. Han har i tillegg erfaring fra bank og forsikring, samt tilknytning til anleggsbransjen gjennom sitt verv som styreleder i Presis Vegdrift AS. Neteland har vært styreleder i Baneservice AS i juni 2018.

Simona Trombetta
Styremedlem

Simona Trombetta

Simona Trombetta er italiensk og utdannet siviløkonom ved L.U.I.S.S. i Roma. Hun er administrerende direktør i Kia Bil Norge, en del av Bertel O. Steen-konsernet. Hun har lang erfaring innenfor styrearbeid, eierskapsforvaltning og M&A som investeringsdirektør i et privateid investeringsselskap.

Trombetta har tidligere vært ansvarlig for digital utvikling, CRM, strategi og forretningsutvikling i Bertel O. Steen, samt har erfaring som strategisk rådgiver fra DNB og BCG i Norge. Trombetta tiltrådte som styremedlem i Baneservice i juni 2023.

Grethe Safar Meisingset
Styremedlem

Grethe Safar Meisingset

Grethe Meisingset er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Hun er partner og leder for bærekraft i HitecVision, Norges største private equity investor. Hun har tidligere vært ansvarlig for forretningsutvikling og strategi i TOMRA sin pantevirksomhet, samt jobbet som rådgiver i PwC Deals i Norge og på New Zealand. Meisingset tiltrådte som styremedlem i Baneservice i juni 2023.

Harald Nikolaisen
Styremedlem

Harald Nikolaisen

Harald V. Nikolaisen har lang fartstid innen bygg og anlegg. Han er administrerende direktør i Statsbygg siden 2013, styreleder i Nye Veier AS og styremedlem i Helse Sør- Øst. Han har tidligere vært utbyggingsdirektør i Jernbaneverket, og har erfaring fra Norsk Hydro ASA, Dovre International AS og Statoil.  Som Statsbyggsjef har han utviklet en virksomhet som gjennom sin posisjon er førende i bransjen  på en rekke felter, blant annet digitalisering av byggeplassen, innovative anskaffelser og effektiv og miljøvennlig drift av eiendommene.

Ole R. Thorsnes
Styremedlem

Ole R. Thorsnes

Ole R. Thorsnes er utdannet sivilingeniør ved NTNU i Trondheim og University of Edinburgh. Han er CFO i Mer Group som utvikler og drifter infrastruktur for billading i flere europeiske land. Tidligere har han erfaring fra stillinger innen finans, strategi og økonomi i Mustad Eiendom, Thin Film Electronics, Orkla og McKinsey. Thorsnes tiltrådte som styremedlem i Baneservice i juni 2022.

Ole Strøm
Styremedlem - ansattrepresentant

Ole Strøm

Ole Strøm begynte i Baneservice i 1993. Han er utdannet banemontør og fører. Han har tidligere vært hovedverneombud i Baneservice og var også de ansattes representant i styret i perioden 2009 – 2013. Strøm jobber i dag som prosjektkoordinator på maskinavdelingen og er leder for den største fagforeningen i Baneservice.

Per Arne Haga
Styremedlem - ansattrepresentant

Per Arne Haga

Per Arne Haga begynte i Baneservice i 2012. Han jobber som fagarbeider i bedriftens Elektroverksted og har sitt daglig virke på reléverkstedet på Skotterud.

Haga er styremedlem fra januar 2022.

Ole Christian Rognlien
Styremedlem - ansattrepresentant

Ole Christian Rognlien

Ole Christian Rognlien har bachelorgrad i Elkraft fra Høgskolen i Telemark. Han har også fagbrev som elektromontør og er godkjent elektroinstallatør. I 2010 sertifiserte han seg innen prosjektledelse og har tilleggsutdanning. Han er i dag prosjektleder for større utbyggingsprosjekter i Baneservice.