Hjem
>
Styret

Styret

Dagfinn Neteland
Styreleder

Dagfinn Neteland

Dagfinn Neteland er utdannet ingeniør, med tilleggsutdanninger innen økonomi og ledelse. Han er administrerende direktør i Fjord 1, og har lang erfaring fra transportbransjen som konsernsjef i HSD, og senere Tide. Han har i tillegg erfaring fra bank og forsikring, samt tilknytning til anleggsbransjen gjennom sitt verv som styreleder i Presis Vegdrift AS. Neteland har vært styreleder i Baneservice AS i juni 2018.

Ann Pedersen
Styremedlem

Ann Pedersen

Ann Pedersen er prosjektdirektør for Nord-Norge og Svalbard for entreprenørselskapet Leonard Nilsen & Sønner AS (LNS) og har bred erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Hun har blant annet vært adm. dir. i LNS Spitsbergen AS, teknisk sjef i Narvik kommune og prosjektleder i Jernbaneverket Region Nord. Pedersen har i tillegg styreerfaring fra flere virksomheter.

Jill Akselsen
Styremedlem

Jill Akselsen

Jill Akselsen er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og er Regionsdirektør i NorgesGruppen. Hun har tidligere vært adm.dir. i BRG Utvikling og i JB. Ugland Eiendom, regiondirektør/juridisk leder i WSP Norge AS, og har erfaring fra prosjektutvikling og prosjektledelse innen bygg og eiendom. Akselsen har også erfaring fra Telenor, PwC, kommune og advokatvirksomhet, i tillegg til bred styreerfaring.

Harald Nikolaisen
Styremedlem

Harald Nikolaisen

Harald V. Nikolaisen har lang fartstid innen bygg og anlegg. Han er administrerende direktør i Statsbygg siden 2013, styreleder i Nye Veier AS og styremedlem i Helse Sør- Øst. Han har tidligere vært utbyggingsdirektør i Jernbaneverket, og har erfaring fra Norsk Hydro ASA, Dovre International AS og Statoil.  Som Statsbyggsjef har han utviklet en virksomhet som gjennom sin posisjon er førende i bransjen  på en rekke felter, blant annet digitalisering av byggeplassen, innovative anskaffelser og effektiv og miljøvennlig drift av eiendommene.

Ole R. Thorsnes
Styremedlem

Ole R. Thorsnes

Ole R. Thorsnes er utdannet sivilingeniør ved NTNU i Trondheim og University of Edinburgh. Han er CFO i Mer Group som utvikler og drifter infrastruktur for billading i flere europeiske land. Tidligere har han erfaring fra stillinger innen finans, strategi og økonomi i Mustad Eiendom, Thin Film Electronics, Orkla og McKinsey. Thorsnes tiltrådte som styremedlem i Baneservice i juni 2022.

Ole Strøm
Styremedlem - ansattrepresentant

Ole Strøm

Ole Strøm begynte i Baneservice i 1993. Han er utdannet banemontør og fører. Han har tidligere vært hovedverneombud i Baneservice og var også de ansattes representant i styret i perioden 2009 – 2013. Strøm jobber i dag som prosjektkoordinator på maskinavdelingen og er leder for den største fagforeningen i Baneservice.

Jørn Roger Tørre
Styremedlem - ansattrepresentant

Jørn Roger Tørre

Jørn Roger Tørre er utdannet elektriker og energimontør med tilleggsutdanning innen kontaktledningsfaget, samt lederutviklingskurs i regi av EBA (Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg).

Han har lang erfaring fra prosjekter på jernbanen fra Norsk Jernbanedrift, og nå i Baneservice. Tørre er anleggsleder i bedriftens Baneteknikk divisjon, og er for tiden tilknyttet InterCity prosjektet Venjar - Eidsvoll.

Per Arne Haga
Styremedlem - ansattrepresentant

Per Arne Haga

Per Arne Haga begynte i Baneservice i 2012. Han jobber som fagarbeider i bedriftens Elektroverksted og har sitt daglig virke på reléverkstedet på Skotterud.

Haga er styremedlem fra januar 2022.