Hjem
>
Aktuelt

Baneservice AS avslutter 2023 med gode resultater og en solid ordrereserve

Hjem
>
Aktuelt

Baneservice AS avslutter 2023 med gode resultater og en solid ordrereserve

Omsetningen i kvartalet ble 620 MNOK og EBITDA 46 MNOK. Ordrereserven endte på 1 919 MNOK.

Publisert:
12.2.2024
Sted:

Fjerde kvartal var preget av høy produksjon, selv om vinteren kom tidlig og påvirket noe av arbeidene. Administrerende direktør i Baneservice, Kjersti Kanne, er godt fornøyd med resultatet.

- Vi har opprettholdt et høyt aktivitetsnivå i fjerde kvartal, frem til den tidlige vinteren bremset oss noe. Omsetningen ble som forventet, mens kvartalet ga en lavere lønnsomhet sammenliknet med fjoråret. For året som helhet er det levert gode resultater og Baneservice styrker sin posisjon som Norges ledende jernbaneentreprenør, sier Kanne.

Administrerende direktør i Baneservice AS, Kjersti Kanne. Foto: Bård Gudim.

God ressursutnyttelse tross tidlig vinter

Baneservice har flere store, tverrfaglige utbyggingsprosjekter som har hatt god fremdrift i kvartalet og gjennom 2023. I kombinasjon med aktiviteter innenfor rammeavtaler og mindre jernbanetekniske prosjekter har det gitt en god ressursutnyttelse og lønnsomhet.

- Det satses videre på jernbanen både når det gjelder nødvendig vedlikehold og fornyelse, men også å videreføre de større utbyggingsprosjektene. Vi ser at det kommer flere spennende prosjekter ut i markedet, og det vil være et stort behov for Baneservice sine tjenester og produkter også fremover, sier Kanne.

Sikkerhet foran alt

I løpet av 2023 har selskapet hatt for mange skader. Sikkerhet på arbeidsplassen kommer alltid først. Det er fundamentet i alt vi gjør, og en forutsetning for lønnsom vekst forteller Kanne.

- Vi har tatt flere grep for å styrke HMS-arbeidet og sikre etterlevelsen. Sikkerheten går foran alt og målet er at ingen skal skade seg på jobb i Baneservice, avslutter hun.

Utsiktene i markedet fremover er gode selv om det er forventet lavere aktivitet i første kvartal 2024, sammenlignet mot fjoråret. Markedet forventes å være godt for resten av 2024.

Bidragsytere

No items found.
Nøkkelord:
Selskap

Relaterte Artikler

Selskap
25.9.22

Railcom AS blir et heleid datterselskap av Baneservice AS

Les mer
Selskap
13.5.24

Høy vekst og stabil lønnsomhet for Baneservice

Les mer
Selskap
16.8.23

Høy aktivitet, omsetningsvekst og god lønnsomhet for Baneservice i andre kvartal

Les mer
Se alle nyheter

Andre Artikler

Karriere
15.8.22

Årets nye lærlinger er på plass

Les mer
Prosjekter
7.2.24

Baneservice skal stå for de jernbanetekniske arbeidene på Randklev bru

Les mer
Bærekraft
17.3.23

Historisk signering: Skandinavias første hybride sporjusteringsmaskin

Les mer
Se alle nyheter