Hjem
>
Aktuelt

Godt resultat for Baneservice i fjerde kvartal

Baneservice AS avslutter 2022 med et rekordresultat og går ut av årets siste kvartal med en historisk høy ordrereserve.

Publisert:
12.3.2023
Sted:

Omsetningen i kvartalet ble 629 MNOK og EBITDA 69MNOK, opp fra henholdsvis 389 MNOK og 37 MNOK i samme periode i 2021.Ordrereserven endte på 2 538 MNOK.

Historisk høy ordrereserve

Baneservice ble innstilt til to store utbyggingskontrakter dette kvartalet, hvor det ene prosjektet ble signert ved årsslutt, det andre i første kvartal 2023. Prosjektene har en samlet kontraktsverdi på nær 800 MNOK og øker dermed selskapets ordrereserve betydelig.

Vi er svært fornøyde med omsetningsveksten i fjerde kvartal og for 2022 totalt sett. Baneservice har hatt et godt år med lønnsom vekst. I løpet av de siste tolv månedene har vi økt ordreboken til rekordnivå, og aktivitetsnivået ser ut til å bli bra også inneværende år. Med de nye prosjektene har vi lagt et solid grunnlag for god ressursutnyttelse i året som kommer, forteller administrerende direktør i Baneservice, Kjersti Kanne.

God drift i prosjektene

Resultatene i de ulike enhetene i Baneservice har hatt en positiv trend gjennom hele 2022. I årets siste kvartal bidro de større prosjektene som nå gå mot slutten til en betydelig positiv effekt på resultatene. Kanne gir æren for resultatene til alle de dyktige medarbeiderne i selskapet.

Baneservice er et selskap med svært engasjerte medarbeidere og det er summen av all kunnskap og arbeid som gjør at vi i kan levere disse resultatene. Vi ser at det er stor etterspørsel etter våre tjenester, for å gjennomføre prosjekter sikkert og med god kvalitet, sier Kanne.
Administrerende direktør i Baneservice, Kjersti Kanne.

Bidragsytere

No items found.
Nøkkelord:
Selskap

Relaterte Artikler

Selskap
5.5.23

Rekordhøy ordrereserve for Baneservice

Les mer
Selskap
6.3.23

Utvider satsningen i Midt- og Nord-Norge

Les mer
Selskap
15.12.21

Kjersti Kanne blir ny administrerende direktør i Baneservice

Les mer
Se alle nyheter

Andre Artikler

Bærekraft
6.2.22

Baneservice har signert strakstiltak for klima og miljø

Les mer
Selskap
15.12.21

Kjersti Kanne blir ny administrerende direktør i Baneservice

Les mer
Bærekraft
9.1.21

Baneservice ISO 14001 sertifisert

Les mer
Se alle nyheter