Hjem
>
Aktuelt

Porteføljen til Baneservice øker i Drammen

Hjem
>
Aktuelt

Porteføljen til Baneservice øker i Drammen

I dag signerte Baneservice en ny kontrakt med Bane NOR for et neste steg i moderniseringen av Vestfoldbanen.

Publisert:
1.6.2022
Sted:
Drammen

Signeringen fant sted i Drammen og kontrakten ble signert av prosjektsjef fra Bane NOR, Hanne Anette Stormo og administrerende direktør i Baneservice, Kjersti Kanne.

Hovedmålet med utbyggingen av dobbeltspor Drammen – Kobbervikdalen, er å øke kapasiteten og påliteligheten for denne InterCity-strekningen.  Baneservice deltar allerede med flere prosjekter i tidenes jernbaneutbygging i Drammensområdet, blant annet for nytt vendespor og midlertidig togparkering.

- Vi er fornøyde med å ha inngått også denne kontrakten med Baneservice i utbyggingsprosjektet "Nytt dobbeltspor Drammen-Kobbervikdalen". Vi ser vi frem til å fortsette det gode samarbeidet for å modernisere jernbanen i Drammen slik at enda flere kan ta mer tog, sier prosjektsjef i Bane NOR, Hanne Anette Stormo.
Fra venstre: prosjektsjef i Bane NOR, Hanne Anette Stormo og administrerende direktør i Baneservice, Kjersti Kanne.

Administrerende direktør i Baneservice, Kjersti Kanne, gleder seg over at valget falt på Baneservice.

Det at vi allerede er på plass i Drammen og har opparbeidet mye og god kunnskap om området er et godt utgangspunkt når vi nå skal ta fatt på dette prosjektet, sier administrerende direktør i Baneservice. Vi takker for tilliten som Bane NOR har vist oss og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet, sier Kanne.

Tverrfaglig kontrakt

Kontrakten «SUN11» er en del av «Samprosjekt Sundland» og er en del av den store oppgraderingen av jernbanen som foregår i Drammensområdet i regi av Bane NOR.

Mye av arbeidet vil foregå tett inntil spor og jernbanetekniske anlegg i drift, i tettbygde strøk, og med nærhet til andre bygg- og anleggsprosjekter. Det gjør at krav til sikkerhet, miljø og omgivelser er svært viktig.

Kanne trekker frem viktigheten av å få på plass flere trygge og klimavennlige transportløsninger.

Oppgraderingen Bane NOR gjør på Vestfoldbanen er en viktig brikke i dette arbeidet, kapasitet og pålitelighet for person- og godstransport på skinner bedres. Å få ta del i dette ‘grønne skiftet’ sammen med dyktige folk hos oss og hos kunde gir både mening og motivasjon, avslutter Kanne.

Kontrakten har en verdi på nærmere 100 MNOK. Arbeidene vil starte opp etter sommeren og foregå gjennom vinteren 2022/2023.

Bidragsytere

No items found.
Nøkkelord:
Prosjekter

Relaterte Artikler

Prosjekter
16.12.22

Signerte kontrakt på 380 millioner i Tønsberg

Les mer
Prosjekter
9.1.23

Undertegnet ny kontrakt med Bane NOR i Drammen

Les mer
Prosjekter
7.2.24

Baneservice skal stå for de jernbanetekniske arbeidene på Randklev bru

Les mer
Se alle nyheter

Andre Artikler

Karriere
15.8.22

Årets nye lærlinger er på plass

Les mer
Selskap
4.12.23

Baneservice kjøper elektroselskap

Les mer
Selskap
16.8.23

Høy aktivitet, omsetningsvekst og god lønnsomhet for Baneservice i andre kvartal

Les mer
Se alle nyheter