Hjem
>
Aktuelt

Ny daglig leder i RailCom AS

Elin Mesna Helliksen er ansatt som ny daglig leder i entreprenørselskapet RailCom. Hun overtar etter daglig leder og gründer av selskapet, Martin Eriksson, som har ønsket å bruke mer tid på markeds- og prosjektarbeidet i selskapet.

Publisert:
25.5.2023
Sted:

Styreleder i RailCom, Morten Frogner, er svært fornøyd med ansettelsen.

Styret i RailCom har hatt en grundig prosess for å finne ny leder. Vi gleder oss over å få Elin med på laget. Hennes brede erfaring innen strategisk ledelse og kommersiell drift vil være et viktig bidrag for å rigge RailCom for fremtiden.

Frogner forteller at Mesna Helliksen har inngående kjennskap til hva som skal til for å vinne og virke som konkurranseutsatt entreprenør.

Det at hun også har en lederprofil med fokus på både mennesker og resultater i kombinasjon har vært viktig for oss, sier han.

RailCom har de siste årene levert gode resultater og hadde i 2022 en omsetning på ca. 240 millioner kroner.

RailCom er et spennende og solid selskap, og jeg ser frem til å bidra i videreutviklingen av selskapet sammen med alle de dyktige medarbeiderne i RailCom, sier Mesna Helliksen.

Mesna Helliksen er utdannet Cand. Mag i Sosiologi fra UIO, har studert økonomi ved BI og prosjektledelse ved franske Skema Business School.  Hun kommer fra stillingen som divisjonsdirektør i Nettpartner Drift og har før det ledererfaring fra olje-, optiker og kommunikasjonsbransjen. Hun tiltrer stillingen som daglig leder 1. juni 2023.

Om RailCom

RailCom AS er et entreprenørselskap innen nybygging og vedlikehold av jernbane, trikk, t-bane og telekommunikasjon. RailCom har som målsetning å levere prosjekter av høy kvalitet, til meget godt fornøyde kunder. Bedriften ble stiftet i 2009 og leverte i 2022 en omsetning på ca. 240 millioner kroner. Selskapet sysselsetter i dag ca. 80 ansatte og er også sertifisert lærebedrift. Hovedkontoret er lokalisert i Lillestrøm, mens prosjektene hovedsakelig finner sted i Østlandsområdet. RailCom er en stolt del av Baneservice-konsernet og eid 100% av Baneservice AS.

Bidragsytere

No items found.
Nøkkelord:

Relaterte Artikler

No items found.
Se alle nyheter

Andre Artikler

Prosjekter
9.1.23

Undertegnet ny kontrakt med Bane NOR i Drammen

Les mer
Selskap
25.9.22

Railcom AS blir et heleid datterselskap av Baneservice AS

Les mer
Bærekraft
6.2.22

Baneservice har signert strakstiltak for klima og miljø

Les mer
Se alle nyheter