Hjem
>
Aktuelt

Ny daglig leder i RailCom AS

Elin Mesna Helliksen er ansatt som ny daglig leder i entreprenørselskapet RailCom. Hun overtar etter daglig leder og gründer av selskapet, Martin Eriksson, som har ønsket å bruke mer tid på markeds- og prosjektarbeidet i selskapet.

Publisert:
25.5.2023
Sted:

Styreleder i RailCom, Morten Frogner, er svært fornøyd med ansettelsen.

Styret i RailCom har hatt en grundig prosess for å finne ny leder. Vi gleder oss over å få Elin med på laget. Hennes brede erfaring innen strategisk ledelse og kommersiell drift vil være et viktig bidrag for å rigge RailCom for fremtiden.

Frogner forteller at Mesna Helliksen har inngående kjennskap til hva som skal til for å vinne og virke som konkurranseutsatt entreprenør.

Det at hun også har en lederprofil med fokus på både mennesker og resultater i kombinasjon har vært viktig for oss, sier han.

RailCom har de siste årene levert gode resultater og hadde i 2022 en omsetning på ca. 240 millioner kroner.

RailCom er et spennende og solid selskap, og jeg ser frem til å bidra i videreutviklingen av selskapet sammen med alle de dyktige medarbeiderne i RailCom, sier Mesna Helliksen.

Mesna Helliksen er utdannet Cand. Mag i Sosiologi fra UIO, har studert økonomi ved BI og prosjektledelse ved franske Skema Business School.  Hun kommer fra stillingen som divisjonsdirektør i Nettpartner Drift og har før det ledererfaring fra olje-, optiker og kommunikasjonsbransjen. Hun tiltrer stillingen som daglig leder 1. juni 2023.

Om RailCom

RailCom AS er et entreprenørselskap innen nybygging og vedlikehold av jernbane, trikk, t-bane og telekommunikasjon. RailCom har som målsetning å levere prosjekter av høy kvalitet, til meget godt fornøyde kunder. Bedriften ble stiftet i 2009 og leverte i 2022 en omsetning på ca. 240 millioner kroner. Selskapet sysselsetter i dag ca. 80 ansatte og er også sertifisert lærebedrift. Hovedkontoret er lokalisert i Lillestrøm, mens prosjektene hovedsakelig finner sted i Østlandsområdet. RailCom er en stolt del av Baneservice-konsernet og eid 100% av Baneservice AS.

Bidragsytere

No items found.
Nøkkelord:

Relaterte Artikler

No items found.
Se alle nyheter

Andre Artikler

Bærekraft
6.2.22

Baneservice har signert strakstiltak for klima og miljø

Les mer
Prosjekter
1.6.22

Porteføljen til Baneservice øker i Drammen

Les mer
Prosjekter
16.12.22

Signerte kontrakt på 380 millioner i Tønsberg

Les mer
Se alle nyheter