Emma

Prosjektleder

"Det er motiverende å jobbe sammen med så mange dyktige fagfolk."

Emma er utdannet som sivilingeniør og har master innen kjemiteknikk fra Chalmers Tekniske Högskola i Göteborg og har jobbet i Baneservice siden 2018.

Hvordan ser en arbeidsdag for deg ut?

Jeg jobber som prosjektleder og prosjekteier, og ingen dager er like. Arbeidsdagene består mye av planlegging og oppfølgning av arbeider, samt økonomi, endringsarbeid, tilbudsarbeid og HMS. Det er en god miks av mye forskjellig, og det er nettopp det jeg liker.

Hva motiverer deg på jobb?

Det som motiverer meg mest er en hverdag der det er mye som skjer. Det at man i Baneservice er involvert i prosjektene helt fra tilbudsarbeidet til avslutning av prosjektet der det overleveres til kunde er også veldig givende.

På de fleste prosjektene er det relativt kort tid fra vi jobber med tilbud til vi er ute i sporet og følger opp arbeidene. Jeg liker at vi kan se det materialisere seg så raskt, og å være  involvert i alle deler av et prosjekt: HMS, miljø, økonomi og alle de ulike fagområdene. Det gjør at jeg alltid lærer noe nytt.

Hva liker du best ved å jobbe i Baneservice?

Jeg liker å jobbe i team og når man som prosjektleder er involvert i alle delene av et prosjekt betyr det også at man jobber med mange ulike mennesker. Vi har et godt miljø og det er motiverende å være omgitt av så mange dyktige fagfolk.

Innblikk fra våre medarbeidere

Baneservice leverer tjenester og produkter til baneteknisk infrastruktur og bidrar dermed til en mer bærekraftig samfunnsutvikling. Dette er et viktig samfunnsoppdrag vi er stolte av.