Hjem
>
Karriere

Karriere

Vil du være med å bygge fremtidens jernbane? Baneservice er alltid på utkikk etter de rette medarbeiderne. Se våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad.

Vil du være med på laget?

I Baneservice blir du en del av laget som bygger fremtidens jernbane. Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere, og finner du ikke en stilling som passer din kompetanse kan du sende oss en åpen søknad.

Hos oss i Baneservice finnes det mange muligheter, både for deg som akkurat er ferdig med utdannelsen, og for deg med lang erfaring.

Send åpen søknad
Kvinnelig lærling som smiler og jobber på jernbanesporet inne i en tunell.

Bli lærling hos oss

Som lærling i Baneservice blir du en av oss. Vi tilbyr en lærlingtid i et trivelig arbeidsmiljø, med stor variasjon i arbeidsoppgaver og mye frisk luft.

Gjennom lærlingtiden får du din egen fadder som følger deg opp i det daglige. Oppfølgingen sørger for at du får den praksisen og innføringen i faget som læreplanen sier at du skal få. Vårt mål er at du skal trives og ønske å bli værende i bedriften, også etter bestått fagprøve.

Les mer

Bli kjent med noen av våre medarbeidere

I Baneservice er vi over 600 medarbeidere som sammen bidrar til å bygge fremtidens jernbane. Her kan du møte noen av oss.

Møt flere medarbeidere