Hjem
>
Aktuelt

Baneservice har ansatt ny divisjonsdirektør for Produkt og Utvikling

Hjem
>
Aktuelt

Baneservice har ansatt ny divisjonsdirektør for Produkt og Utvikling

Bjørn Bjune er ansatt som ny direktør for divisjonen Produkt og Utvikling i Baneservice. Her får han ansvaret for å videreutvikle selskapets produkter og tjenester.

Publisert:
14.4.2023
Sted:

Administrerende direktør i Baneservice, Kjersti Kanne, er fornøyd med ansettelsen.

- Jeg er svært glad for at vi har fått Bjørn inn i denne nøkkelrollen. Bjørn sin kompetanse og ikke minst hans store engasjement blir viktig for å styrke blant annet innovasjonstakten og bruken av ny teknologi i selskapet, slik at vi kan fortsette å levere gode tjenester og skape verdi for kundene og samfunnet, sier hun.

Den ferske direktøren har hatt de første dagene i ny jobb og gleder seg til fortsettelsen.

- Baneservice er et fremoverlent selskap som ikke er redd for å tenke nytt og gjennom det finne løsninger på fremtidens utfordringer. Jeg ser frem imot å samarbeide med alle de dyktige og kunnskapsrike folkene i organisasjonen, sier Bjune.

Mer grønn teknologi

Baneservice satser på stort på grønn teknologi for å redusere eget klimaavtrykk og har mål om å halvere sine klimagassutslipp innen2030. De er blant annet det første selskapet i Skandinavia som har gått til anskaffelse av en ny hybrid spesialmaskin for sporjustering. Det inspirerer forteller Bjune.

Det er inspirerende å bli en del av et selskap som mener alvor og investerer i områdene der de virkelig kan gjøre en forskjell og få ned utslippene. Det er utvikling av ny teknologi som både vil understøtte effektivt og lønnsom drift og muliggjøre det grønne skiftet. Min jobb vil være å lede arbeidet med å videreutvikle måten vi jobber med innovasjon og teknologi, sier han.

Med bærekraft i høysetet vil produkt og utviklingsfeltet bli avgjørende i årene som kommer. Teknologi, innovasjon og digitalisering er viktige verktøy for å møte fremtidens utfordringer.

- Bjørn vil være en viktig pådriver for å løse noen av de store utfordringene Baneservice og bransjen som helhet står ovenfor, blant annet hvordan produksjonen kan effektiviseres for å kunne levere mer jernbane for pengene og å redusere eget klimaavtrykk, sier Kanne.

Bjune er utdannet sivilingeniør innen teknisk kybernetikk fra NTNU. Han har lang erfaring med prosjekt- og teknologiledelse fra blant annet Sporveien og General Electric, og kommer til Baneservice fra stillingen som prosjektsjef i Spordrift Prosjekt AS.

Bidragsytere

No items found.
Nøkkelord:
Selskap

Relaterte Artikler

Selskap
3.11.23

Solid tredje kvartal for Baneservice

Les mer
Selskap
13.5.24

Høy vekst og stabil lønnsomhet for Baneservice

Les mer
Selskap
15.6.22

Baneservice AS selger Baneservice Skandinavia AB til Grenland Rail AS

Les mer
Se alle nyheter

Andre Artikler

Karriere
2.7.23

Bratt læringskurve med sommerjobb i Baneservice

Les mer
28.8.23

Baneservice vant kontrakten om å bygge ny togparkering på Hove

Les mer
Selskap
4.12.23

Baneservice kjøper elektroselskap

Les mer
Se alle nyheter