Hjem
>
Aktuelt

Baneservice har ansatt ny divisjonsdirektør for Produkt og Utvikling

Bjørn Bjune er ansatt som ny direktør for divisjonen Produkt og Utvikling i Baneservice. Her får han ansvaret for å videreutvikle selskapets produkter og tjenester.

Publisert:
14.4.2023
Sted:

Administrerende direktør i Baneservice, Kjersti Kanne, erfornøyd med ansettelsen.

- Jeg er svært glad for at vi har fått Bjørn inn idenne nøkkelrollen. Bjørn sin kompetanse og ikke minst hans store engasjement blirviktig for å styrke blant annet innovasjonstakten og bruken av ny teknologi iselskapet, slik at vi kan fortsette å levere gode tjenester og skape verdi for kundeneog samfunnet, sier hun.

Den ferske direktøren har hatt de første dagene i ny jobb og gleder seg til fortsettelsen.

- Baneservice er et fremoverlent selskap som ikkeer redd for å tenke nytt og gjennom det finne løsninger på fremtidensutfordringer. Jeg ser frem imot å samarbeide med alle de dyktige ogkunnskapsrike folkene i organisasjonen, sier Bjune.

Mer grønn teknologi

Baneservice satser på stort på grønn teknologi for å redusere eget klimaavtrykk og har mål om å halvere sine klimagassutslipp innen2030. De er blant annet det første selskapet i Skandinavia som har gått til anskaffelse av en ny hybrid spesialmaskin for sporjustering. Det inspirerer forteller Bjune.

Det er inspirerende å bli en del av et selskap som mener alvor og investerer i områdene der de virkelig kan gjøre en forskjell og få ned utslippene. Det er utvikling av ny teknologi som både vil understøtte effektivt og lønnsom drift og muliggjøre det grønne skiftet. Min jobb vil være å lede arbeidet med å videreutvikle måten vi jobber med innovasjon og teknologi, sier han.

Med bærekraft i høysetet vil produkt og utviklingsfeltet bli avgjørende i årene som kommer. Teknologi, innovasjon og digitalisering er viktige verktøy for å møte fremtidens utfordringer.

- Bjørn vil være en viktig pådriver for å løse noen av de store utfordringene Baneservice og bransjen som helhet står ovenfor, blant annet hvordan produksjonen kan effektiviseres for å kunne levere mer jernbane for pengene og å redusere eget klimaavtrykk, sier Kanne.

Bjune er utdannet sivilingeniør innen teknisk kybernetikk fra NTNU. Han har lang erfaring med prosjekt- og teknologiledelse fra blant annet Sporveien og General Electric, og kommer til Baneservice fra stillingen som prosjektsjef i Spordrift Prosjekt AS.

Bidragsytere

No items found.
Nøkkelord:
Selskap

Relaterte Artikler

Selskap
12.3.23

Godt resultat for Baneservice i fjerde kvartal

Les mer
Selskap
5.5.23

Rekordhøy ordrereserve for Baneservice

Les mer
Selskap
16.8.23

Høy aktivitet, omsetningsvekst og god lønnsomhet for Baneservice i andre kvartal

Les mer
Se alle nyheter

Andre Artikler

Bærekraft
9.1.21

Baneservice ISO 14001 sertifisert

Les mer
Prosjekter
1.6.22

Porteføljen til Baneservice øker i Drammen

Les mer
Bærekraft
1.6.23

Baneservice gjør store investeringer for en grønnere maskinpark

Les mer
Se alle nyheter