Hjem
>
Aktuelt

Baneservice ISO 14001 sertifisert

Hjem
>
Aktuelt

Baneservice ISO 14001 sertifisert

6. januar 2021 fikk Baneservice ISO 14001-sertifisering. Med denne sertifiseringen, i tillegg til ISO 9001, viser Baneservice at er vi vårt samfunnsansvar bevisst, og vil jobbe videre mot en bærekraftig fremtid.

Publisert:
9.1.2021
Sted:

ISO 14001-sertifisering er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring, og en sertifisering etter denne standarden er et viktig dokument for å bli kvalifisert som leverandør til nye prosjekter.

Denne sertifiseringen viser at Baneservice tar miljø på alvor, og at vi ønsker å være blant de ledende i bransjen på området. Sertifiseringen stiller krav til oss om kontinuerlig forbedringer og er helt i tråd med våre verdier om å være ansvarlige og fremtidsrettet, sier direktør for HMS, kvalitet og ytre miljø i Baneservice, Astri Thuesen

I Baneservice er vi alle miljøaktivister

Thuesen mener sertifiseringen er viktig for Baneservice i forbindelse med det fremtidige arbeidet.

Det er ikke alle som kan smykke seg med å være med og lage noen av de mest miljøvennlige produktene i verden, men i Baneservice er vi faktisk alle miljøaktivister. Hver dag jobber alle ansatte med å tilrettelegge for at togtransport skal foregå så effektivt og utslippsvennlig som mulig. Med ISO 14001-sertifiseringen sikrer vi at vi gjør vårt arbeid så miljøvennlig som mulig i alle deler av virksomheten, sier Thuesen.

Kontinuerlig forbedring og nye løsninger

For å oppnå dagens klima- og miljømålsettinger er jernbanen helt avgjørende. Baneservice jobber hver dag for at det skal bli enda bedre.

Konkret innebærer sertifiseringen en rekke konkrete krav og mål som vi må jobbe mot. For Baneservice innebærer dette blant annet å sørge for at maskinparken blir mer miljøvennlig. De siste årene har vi hatt fokus på å bytte ut de eldste maskinene med nye innen siste miljøklasse. I tillegg ser vi at ny teknologi åpner for mer miljøvennlige løsninger som vi ser for oss å ta i bruk i årene fremover, sier direktør for maskindivisjonen i Baneservice, Erik Hedvald Nilsen.

Bidragsytere

No items found.
Nøkkelord:
Bærekraft

Relaterte Artikler

Bærekraft
8.12.22

Baneservice forlenger avtalen med Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Les mer
Bærekraft
1.12.22

Diversitas inviterer til inspirasjonsdag om mangfold og inkludering

Les mer
Bærekraft
1.6.23

Baneservice gjør store investeringer for en grønnere maskinpark

Les mer
Se alle nyheter

Andre Artikler

Prosjekter
7.2.24

Baneservice skal stå for de jernbanetekniske arbeidene på Randklev bru

Les mer
Intercity
27.10.23

13,5 km med nytt dobbeltspor bygget av Baneservice

Les mer
Prosjekter
16.12.22

Signerte kontrakt på 380 millioner i Tønsberg

Les mer
Se alle nyheter