Hjem
>
Bærekraft
>
Innovasjon og digitalisering

Innovasjon og digitalisering

Nyskapning er viktig for å kunne bidra til en bærekraftig utvikling. I Baneservice jobber vi for å være banebrytende i utviklingen innen vår bransje, både når det gjelder teknologi, miljø og innovasjon.

Baneservice først i sporet - også på digitalisering

Digitalisering gjør arbeidsprosesser mer effektive. I Baneservice har vi som visjon å være først i sporet. Det innebærer blant annet å være langt fremme på digitalisering.

Digitaliseringen forenkler og effektiviserer arbeidsprosessene, og hjelper oss å gjøre ting riktig første gang. Vi oppnår bedre kvalitet og gjennomfører også prosjekter raskere. Gjennom digitalisering effektiviserer vi kjerneprosessene prosjektering, planlegging, bygging og dokumentasjon.

Vi har jobbet målrettet med bruken av digitale verktøy i en årrekke, og bruker digitale informasjonsmodeller (BIM) i prosjekter for å samarbeide bedre internt, med leverandører og med kunde. Vi er også tidlig ute med å ta i bruk nye måter å samhandle på, som for eksempel Virtual Design and Construction (VDC) for bedre prosjektgjennomføring.

Aktuelt fra Baneservice

Bærekraft
1.12.22

Diversitas inviterer til inspirasjonsdag om mangfold og inkludering

Les mer
Prosjekter
20.8.22

Vant stor sporjusteringskontrakt i Nord

Les mer
Bærekraft
9.1.21

Baneservice ISO 14001 sertifisert

Les mer
Se alle nyheter