Hjem
>
Bærekraft
>
Innovasjon og digitalisering

Innovasjon og digitalisering

Nyskapning er viktig for å kunne bidra til en bærekraftig utvikling. I Baneservice jobber vi for å være banebrytende i utviklingen innen vår bransje, både når det gjelder teknologi, miljø og innovasjon.

Baneservice først i sporet - også på digitalisering

Digitalisering gjør arbeidsprosesser mer effektive. I Baneservice har vi som visjon å være først i sporet. Det innebærer blant annet å være langt fremme på digitalisering.

Digitaliseringen forenkler og effektiviserer arbeidsprosessene, og hjelper oss å gjøre ting riktig første gang. Vi oppnår bedre kvalitet og gjennomfører også prosjekter raskere. Gjennom digitalisering effektiviserer vi kjerneprosessene prosjektering, planlegging, bygging og dokumentasjon.

Vi har jobbet målrettet med bruken av digitale verktøy i en årrekke, og bruker digitale informasjonsmodeller (BIM) i prosjekter for å samarbeide bedre internt, med leverandører og med kunde. Vi er også tidlig ute med å ta i bruk nye måter å samhandle på, som for eksempel Virtual Design and Construction (VDC) for bedre prosjektgjennomføring.

Aktuelt fra Baneservice

28.8.23

Baneservice vant kontrakten om å bygge ny togparkering på Hove

Les mer
Selskap
16.8.23

Høy aktivitet, omsetningsvekst og god lønnsomhet for Baneservice i andre kvartal

Les mer
Karriere
2.7.23

Bratt læringskurve med sommerjobb i Baneservice

Les mer
Se alle nyheter